Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
ahold [2018/04/05 13:07]
zaanlander
ahold [2018/04/12 22:53] (huidige)
zaanlander
Regel 91: Regel 91:
  
 Als overige activiteiten van Albert Heijn kunnen worden genoemd: de bloemencentrale in Woerden, vijf groentecentrales. The Fresh Company en James Telesuper. De eerste Fresh Company-winkel,​ met vrijwel uitsluitend versproducten,​ werd in het najaar van 1988 in Amsterdam geopend; in 1991 waren er al vijf Fresh Company-winkels. Eind jaren '80 werd James Telesuper opgericht, een telesupermarkt. In een groot deel van Nederland bezorgt James het Albert Heijn-assortiment bij de consumenten thuis. ​ Als overige activiteiten van Albert Heijn kunnen worden genoemd: de bloemencentrale in Woerden, vijf groentecentrales. The Fresh Company en James Telesuper. De eerste Fresh Company-winkel,​ met vrijwel uitsluitend versproducten,​ werd in het najaar van 1988 in Amsterdam geopend; in 1991 waren er al vijf Fresh Company-winkels. Eind jaren '80 werd James Telesuper opgericht, een telesupermarkt. In een groot deel van Nederland bezorgt James het Albert Heijn-assortiment bij de consumenten thuis. ​
 +
 +Met behulp van [[https://​albertheijnerfgoed.courant.nu/​|deze viewer]] kunt u gericht zoeken in de database van alle Allerhandes vanaf 1954, het personeelsblad Flitsen vanaf 1954, jaarverslagen vanaf 1948, en historische boeken.
  
 Voor ontwikkelingen en details na 1991 binnen het Albert Heijn winkelsegment klikt u [[http://​www.ah.nl/​over-ah/​geschiedenis/​detail|hier]]. Voor ontwikkelingen en details na 1991 binnen het Albert Heijn winkelsegment klikt u [[http://​www.ah.nl/​over-ah/​geschiedenis/​detail|hier]].