Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

fluxus [2018/04/23 10:49]
zaanlander aangemaakt
fluxus [2018/04/23 10:53] (huidige)
zaanlander
Regel 1: Regel 1:
 ==== FluXus ==== ==== FluXus ====
  
-[{{:​fluxus_logo_2001.gif?​300 |//Het FluXus-logo uit 2001//}}]De Zaanstreek maakt in 2001 kennis met een nieuwe stroming: FluXus, Centrum voor de Kunsten waar behalve muziekonderwijs,​ -beoefening en -uitvoering,​ ook in ruime mate cursussen en workshops met betrekking tot beeldende kunsten en theaterkunstuitingen op het (les)programma staan. Het centrum ​richtte ​zich tevens op fotografie, dans, musical, proza en poëzie.+[{{:​fluxus_logo_2001.gif?​300 |//Het FluXus-logo uit 2001//}}]De Zaanstreek maakt in 2001 kennis met een nieuwe stroming: FluXus, Centrum voor de Kunsten waar behalve muziekonderwijs,​ -beoefening en -uitvoering,​ ook in ruime mate cursussen en workshops met betrekking tot beeldende kunsten en theaterkunstuitingen op het (les)programma staan. Het centrum ​richt zich tevens op fotografie, dans, musical, proza en poëzie.
  
 FluXus ontstond uit een fusie van de Gemeentelijke Muziekschool Zaanstreek, Komma en Kunst In School. FluXus, genoemd naar de gelijknamige kunststroming uit de jaren 60 waarmee men De Kunst en het brede publiek weer dichter bij elkaar poogde te brengen. FluXus wil hier met haar activiteiten concreet invulling aan geven. FluXus ontstond uit een fusie van de Gemeentelijke Muziekschool Zaanstreek, Komma en Kunst In School. FluXus, genoemd naar de gelijknamige kunststroming uit de jaren 60 waarmee men De Kunst en het brede publiek weer dichter bij elkaar poogde te brengen. FluXus wil hier met haar activiteiten concreet invulling aan geven.
Regel 12: Regel 12:
   * [[http://​www.podiumdeflux.nl/​|Podium de Flux]] is het pop- en cultuurpodium van Zaanstad, met een programma vol popcultuur in de breedste zin van het woord. Ook de [[http://​www.defluxpopschool.nl/​|Flux Popschool]] maakt onderdeel uit van de Flux.   * [[http://​www.podiumdeflux.nl/​|Podium de Flux]] is het pop- en cultuurpodium van Zaanstad, met een programma vol popcultuur in de breedste zin van het woord. Ook de [[http://​www.defluxpopschool.nl/​|Flux Popschool]] maakt onderdeel uit van de Flux.
  
-De organisatie beheert een Stichting Instrumentenfonds Zaanstreek die het muziekonderwijs bij FluXustoegankelijk maakt voor alle groeperingen in de gemeente Zaanstad door middel van de verhuur van studie-instrumenten.+De organisatie beheert een Stichting Instrumentenfonds Zaanstreek die het muziekonderwijs bij FluXus toegankelijk maakt voor alle groeperingen in de gemeente Zaanstad door middel van verhuur van studie-instrumenten.
  
 {{ :​over_fluxus.png?​200|}} {{ :​over_fluxus.png?​200|}}