kultuurklutser_actiegroep

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
Volgende revisie
Vorige revisie
kultuurklutser_actiegroep [2017/10/13 12:20]
jan
kultuurklutser_actiegroep [2020/09/07 12:09] (huidige)
Regel 5: Regel 5:
 Experts menen dat het plan op een financieel debacle gaat uitlopen en dat de beoogde en noodzakelijke 30 procent meer bezoekers om het geheel rendabel te maken, nooit of te nimmer behaald zal worden. Bovendien zal de gemeente, voordat de eerste paal in de grond verdwijnt, bij een bank moeten aankloppen om naar verluid 30 miljoen voor het project te lenen. Buiten beschouwing gelaten de huisvestingslasten die op enkele miljoenen geraamd worden.  Experts menen dat het plan op een financieel debacle gaat uitlopen en dat de beoogde en noodzakelijke 30 procent meer bezoekers om het geheel rendabel te maken, nooit of te nimmer behaald zal worden. Bovendien zal de gemeente, voordat de eerste paal in de grond verdwijnt, bij een bank moeten aankloppen om naar verluid 30 miljoen voor het project te lenen. Buiten beschouwing gelaten de huisvestingslasten die op enkele miljoenen geraamd worden. 
  
-Fluxus, De Fabriek aan de Zaan en De Bieb die in de verbouwde voormalige Verkade-fabriek een heeft stek heeft gevonden zullen de hoofdbewoners worden van het project.+[[Fluxus]], De Fabriek aan de Zaan en De Bieb die in de verbouwde voormalige Verkade-fabriek een heeft stek heeft gevonden zullen de hoofdbewoners worden van het project.
  
 Een door Actiegroep KultuurKlutser aangevraagd referendum werd door het college afgeschoten. Een door Actiegroep KultuurKlutser aangevraagd referendum werd door het college afgeschoten.
  • /home/zaanwiki/domains/zaanwiki.nl/private_html/encyclopedie/data/attic/kultuurklutser_actiegroep.1507890040.txt.gz
  • Laatst gewijzigd: 2020/09/06 17:51
  • (Externe bewerking)