Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
Volgende revisie
Vorige revisie
Volgende revisie Beide kanten volgende revisie
molenaar_marleen [2018/06/19 15:20]
zaanlander
molenaar_marleen [2018/07/20 13:37]
kelvin
Regel 3: Regel 3:
 30 september 1962 30 september 1962
  
-[{{:​marleen_molenaar.jpg?​200 ​|//​International Marleen Molenaar//​}}]Als kind is Marleen al regelmatig op het voetbalveld te vinden. Van huis werd zij gestimuleerd competitie te gaan spelen bij de Koog's Football Club KFC. Dat gebeurde vanaf zestienjarige leeftijd. Juist deze amateurclub hecht veel waarde aan een goed functionerend vrouwenteam en ziet het team in de hoogste regionen van het vrouwenvoetbal uitkomen. Onder leiding trainer Ed Molenaar en elftalleider Rick van Rooijen boekt KFC in 1985, 1989 en 1993 zeges in de finale om het bekervoetbal;​ het landskampioenschap is echter nooit behaald.+Voetbalster en international die bij het vrouwenelftal van [[Kooger Football Club|KFC]] speelde. 
 + 
 +Als kind is Marleen al regelmatig op het voetbalveld te vinden. Van huis werd zij gestimuleerd competitie te gaan spelen bij de Koog's Football Club KFC. Dat gebeurde vanaf zestienjarige leeftijd. Juist deze amateurclub hecht veel waarde aan een goed functionerend vrouwenteam en ziet het team in de hoogste regionen van het vrouwenvoetbal uitkomen. Onder leiding trainer Ed Molenaar en elftalleider Rick van Rooijen boekt KFC in 1985, 1989 en 1993 zeges in de finale om het bekervoetbal;​ het landskampioenschap is echter nooit behaald.
  
 September 1981 staat Marleen Molenaar, dochter van [[molenaar1|Cees Molenaar]], voor de doorbraak naar het Nederlands vrouwenteam. Tijdens één van de laatste oefenduels scheurt zij haar enkelbanden. Daarmee wordt haar Oranje-debuut op de lange baan geschoven. September 1981 staat Marleen Molenaar, dochter van [[molenaar1|Cees Molenaar]], voor de doorbraak naar het Nederlands vrouwenteam. Tijdens één van de laatste oefenduels scheurt zij haar enkelbanden. Daarmee wordt haar Oranje-debuut op de lange baan geschoven.
  • molenaar_marleen.txt
  • Laatst gewijzigd: 2019/11/22 14:52
  • door kelvin