van_goghweg

Backlinks

Dit is een lijst van pagina's die terug lijken te wijzen naar de huidige pagina.

 • Atletiekplugin-autotooltip__default plugin-autotooltip_bigAtletiek

  Lycurgus, AV

  Atletiek

  Sport, in de Zaanstreek door naar schatting 2000 personen (waarvan 800 in verenigingsverband) beoefend. Atletiek wordt wel aangeduid als 'de moeder van de sporten'. Door de grote aandacht voor lopen, springen en werpen legt de atletiek de nadruk op de grondvormen van bewegen, die in bijna alle andere sporten bestaan.
 • Schildersbuurtplugin-autotooltip__default plugin-autotooltip_bigSchildersbuurt

  Buurt te Zaandam-West, zuidelijk van de spoorlijn Zaandam-Purmerend. De buurt werd eind jaren '20-beginjaren '30 van de 20e eeuw gebouwd. De straten in de wijk dragen namen van vaderlandse schilders. De Vincent van Goghweg is een der belangrijkste oost-west-routes in Zaandam-West.
 • Werkgroep historie oud Westzaandamplugin-autotooltip__default plugin-autotooltip_bigWerkgroep historie oud Westzaandam

  De werkgroep is in 1986 door Wim Wester en Henk Veenstra opgericht als werkgroep van wijkoverleg Oud-West. Later kwam Ada Hannaart de werkgroep versterken.

  De werkgroep deed onderzoek naar de paden en straten in Westzaandam, van Gedempte Gracht tot Vincent van Goghweg.

  Aanvankelijk richtte de werkgroep zich op het schrijven van artikelen voor de wijkkrant. Na verloop van tijd was er zo veel archiefmateriaal verzameld dat zij er een boekje van uitgaven. Dit …
 • /home/zaanwiki/domains/zaanwiki.nl/private_html/encyclopedie/data/pages/van_goghweg.txt
 • Laatst gewijzigd: 2020/09/21 09:14
 • door 66.249.66.67