vraag_en_antwoord

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
Volgende revisie
Vorige revisie
vraag_en_antwoord [2019/07/01 22:06]
jan
vraag_en_antwoord [2019/07/05 10:37]
jan
Regel 1: Regel 1:
 +===== Vraag en antwoord =====
 +
 +
 +
 +
 <hidden <hidden
  
Regel 20: Regel 25:
 > Je hebt waarschijnlijk op de link van een naam geklikt. Die link is gekoppeld aan een emailadres. Het encyclopedie-systeem zegt als het ware tegen je computer thuis: "//​Open je email-programma en stuur een mailtje (naar de persoon die je zojuist hebt aangeklikt//"​. Als die mogelijkheid niet op je thuis-pc is ingesteld krijg je deze foutmelding. Je kunt het gewoon negeren en op een andere manier proberen met die persoon in contact te komen. > Je hebt waarschijnlijk op de link van een naam geklikt. Die link is gekoppeld aan een emailadres. Het encyclopedie-systeem zegt als het ware tegen je computer thuis: "//​Open je email-programma en stuur een mailtje (naar de persoon die je zojuist hebt aangeklikt//"​. Als die mogelijkheid niet op je thuis-pc is ingesteld krijg je deze foutmelding. Je kunt het gewoon negeren en op een andere manier proberen met die persoon in contact te komen.
 </​hidden> ​ </​hidden> ​
-<hidden **Ik mis een paar trefwoorden. Hoe kan ik nieuwe lemma’s aanmaken?** 
-> Een nieuw lemma gaat via "​nieuwe pagina maken" (links in het menu). Geef een naam op (de naam van het lemma, mag uit meer woorden bestaan.) Als dat nog niet bestaat kun je het aanmaken. Vervolgens kopieer je vanuit de [[knipsel:​downloads|pdf van de Encyclopedie]] de gewenste tekst. Evt via "​voorbeeld",​ onderaan de tekseditor, de tekst weer kopiëren en opnieuw plakken om de kolomindeling te verwijderen. 
  
-</​hidden> ​ 
 <hidden **Ik zie vaak veel dezelfde fouten in een tekst. Bijvoorbeeld een woord, waarin een afbrekingsstreepje staat. Hoe ga ik daar mee om?** <hidden **Ik zie vaak veel dezelfde fouten in een tekst. Bijvoorbeeld een woord, waarin een afbrekingsstreepje staat. Hoe ga ik daar mee om?**
 > De eenvoudigste oplossing is Ctrl/F in te toetsen. De browser opent dan een zoekschermpje. Als je daar "- " (streepje spatie) intoetst worden alle streepje+spatie tekens geel gehighlight. > De eenvoudigste oplossing is Ctrl/F in te toetsen. De browser opent dan een zoekschermpje. Als je daar "- " (streepje spatie) intoetst worden alle streepje+spatie tekens geel gehighlight.
  • vraag_en_antwoord.txt
  • Laatst gewijzigd: 2019/07/05 10:37
  • door jan