wiki:exporteer

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
wiki:exporteer [2016/12/16 12:09]
jan
wiki:exporteer [2016/12/16 12:15] (huidige)
jan
Regel 18: Regel 18:
 Als je klaar bent met het toevoegen van de gewenste onderwerpen klik je op "Toon Boek" Als je klaar bent met het toevoegen van de gewenste onderwerpen klik je op "Toon Boek"
  
-Je komt dan op een pagina waarop je selectie zichtbaar is:+Je komt dan op een pagina waarop je selectie zichtbaar is.
  
-{{:​wiki:​book_editor.png?​nolink|}} +Hier kun je eventueel onderwerpen ​ 
- +  * verwijderen (prullenbakje) of 
-Hier kun je eventueel onderwerpen verwijderen (prullenbakje) of de volgorde veranderen door te slepen als je op de stip voor het artikel staat.+  *  ​de volgorde veranderen door te slepen als je op de stip voor het artikel staat.
  
 Geef een naam op van het te downloaden bestand en kies of je het als PDF of als tekst wilt downloaden. Klik op '​exporteer'​. De PDF versie kun je rechtstreeks opslaan op je computer. De printbare tekst versie wordt in je browser getoond. De tekst kun je dan knippen en plakken in bijvoorbeeld een tekstverwerker of afdrukken. Geef een naam op van het te downloaden bestand en kies of je het als PDF of als tekst wilt downloaden. Klik op '​exporteer'​. De PDF versie kun je rechtstreeks opslaan op je computer. De printbare tekst versie wordt in je browser getoond. De tekst kun je dan knippen en plakken in bijvoorbeeld een tekstverwerker of afdrukken.
 +
 +
 +{{:​wiki:​book_editor.png?​nolink|}}
 +
  
  
  
  • wiki/exporteer.txt
  • Laatst gewijzigd: 2016/12/16 12:15
  • door jan