Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
Laatste revisie Beide kanten volgende revisie
zcfc [2018/02/13 16:04]
zaanlander
zcfc [2019/03/19 05:45]
zaanlander [Kalverhoek]
Regel 60: Regel 60:
 Eind 1977 kon de gemeente concreet worden over de aanleg van sportpark Kalverhoek. In april 1978 zou de bouw van start gaan en in augustus 1979 zou ZCFC er kunnen spelen. In augustus 1979 werd het clubgebouw De Inzet geopend. ZCFC was na zes jaar wachten in het bezit van een nieuwe moderne accommodatie. Op 7 juni 1980 werd het sportpark door de gemeente geopend. Eind 1977 kon de gemeente concreet worden over de aanleg van sportpark Kalverhoek. In april 1978 zou de bouw van start gaan en in augustus 1979 zou ZCFC er kunnen spelen. In augustus 1979 werd het clubgebouw De Inzet geopend. ZCFC was na zes jaar wachten in het bezit van een nieuwe moderne accommodatie. Op 7 juni 1980 werd het sportpark door de gemeente geopend.
  
-Sindsdien ​is ZCFC gevestigd op het sportpark Kalverhoek. Anno 2002 telde de vereniging ongeveer 500 leden. Dit ledenaantal bestond uit A- en B-leden. De vereniging werd geleid door zes bestuursleden. Daarnaast waren er een negental commissies te weten; Seniorencommissie,​ Sponsorcommissie,​ Dames en meisjes commissie, Jeugdzaken, Accommodatiecommissie,​ G-voetbalcommissie,​ Bar commissie, Goal commissie en Activiteitencommissie. Deze commissies vertegenwoordigen de verschillende belanghebbenden in de vereniging. De leden werden op de hoogte gehouden door middel van de [[http://​zcfc.nl/​|eigen website]].+=== Amateurs naar het zuiden === 
 +In navolging van betaald voetbalclubs vertrok half februari 1979 een vliegtuig vol amateurs van [[ZCFC]], [[zvv_zaanlandia|Zaanlandia]] en [[VVZ]] richting Barcelona om aldaar een trainingskamp te beleggen. De drie Zaanse clubs vonden hun hotel en trainingsaccommodatie in het naburige Calella. In dit vakantieoord werd getraind en een toernooi verspeeld waaraan ook twee Spaanse amateurclubs deelnamen. De opzienbarende trip was mogelijk gemaakt door sponsors en een eigen bijdrage van de spelers, begeleiders en trainers, a ƒ 200,-.  
 + 
 +Sinds 1980 is ZCFC gevestigd op het sportpark Kalverhoek. Anno 2002 telde de vereniging ongeveer 500 leden. Dit ledenaantal bestond uit A- en B-leden. De vereniging werd geleid door zes bestuursleden. Daarnaast waren er een negental commissies te weten; Seniorencommissie,​ Sponsorcommissie,​ Dames en meisjes commissie, Jeugdzaken, Accommodatiecommissie,​ G-voetbalcommissie,​ Bar commissie, Goal commissie en Activiteitencommissie. Deze commissies vertegenwoordigen de verschillende belanghebbenden in de vereniging. De leden werden op de hoogte gehouden door middel van de [[http://​zcfc.nl/​|eigen website]].
  
 {{tag>​voetbal}} {{tag>​voetbal}}
  • zcfc.txt
  • Laatst gewijzigd: 2019/03/19 05:49
  • door zaanlander