acht_bv

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
Volgende revisie
Vorige revisie
acht_bv [2016/01/31 13:14]
jan
acht_bv [2016/04/20 10:51] (huidige)
Regel 3: Regel 3:
  
  
-Gereedschapmakenj te Krommenie Het bedrijf werd in 1970 opgericht door acht voormalige werknemers van Thomassen & Drijver/​[[Verblifa]] nv die in verband met de sluiting van de vestiging van dit bedrijf te Krommenie, zonder werk dreigden te komen. Voor de financiering van hun bedrijf maakten de acht gebruik van het geld dat zij kregen in het kader van de afvloeiingsregeling+Gereedschapmakenj te KrommenieHet bedrijf werd in 1970 opgericht door acht voormalige werknemers van Thomassen & Drijver/​[[Verblifa]] nv die in verband met de sluiting van de vestiging van dit bedrijf te Krommenie, zonder werk dreigden te komen. Voor de financiering van hun bedrijf maakten de acht gebruik van het geld dat zij kregen in het kader van de afvloeiingsregeling 
 + 
 +De acht werden werkgever, aandeelhouder en werknemer tegelijk, met de bepaling dat als een van hen zou vertrekken, die de aandelen aan de bv zou verkopen. Drie van de oprichters werden aangewezen als bedrijfsleiding. Bij het vaststellen van de lonen werd uitgegaan van het salaris dat men bij het vroegere bedrijf verdiende. Machines werden dankzij de medewerking van Thomassen & Drijver/​Verblifa goedkoop in huurkoop verkregen. Een hal in het oorspronkelijke bedrijf werd ingericht als werkruimte. De Acht houdt zich onder meer bezig met de productie van stempels en matrijzen. In 1991 werkten nog 4 personen bij de Acht. 
 + 
 + 
 +{{tag>​economie}}
  
-De acht werden werkgever, aandeelhouder en werknemer tegelijk, met de bepaling dat als een van hen zou vertrekken, die de aandelen aan de bv zou verkopen. Drie van de oprichters werden aangewezen als bedrijfsleiding. Bij het vaststellen van de lonen werd uitgegaan van het salaris dat men bij het vroegere bedrijf verdiende. Machines werden dankzij de medewerking van Thomassen & Drijver/​Verblifa goedkoop in huurkoop verkregen. Een hal in het oorspronkelijke bedrijf werd ingericht als werkruimte. De Acht houdt zich onder meer bezig met de produktie van stempels en matrijzen. In 1991 werkten nog 4 personen bij de Acht. 
  
  • acht_bv.txt
  • Laatst gewijzigd: 2016/04/20 10:51
  • (Externe bewerking)