awn_zaanstreek-waterland

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
awn_zaanstreek-waterland [2019/04/19 10:32]
jan
awn_zaanstreek-waterland [2019/04/19 10:33] (huidige)
jan
Regel 2: Regel 2:
 AWN Zaanstreek-Waterland is een afdeling van de AWN, de Vereniging van Vrijwilligers in de Archeologie(([[https://​www.awn-archeologie.nl/​archeologie-in-nederland/​afdeling/​zaanstreek-waterland/​|Website AWN Zaanstreek Waterland]])). De landelijke AWN is opgericht in 1951. De Zaanse afdeling is opgericht in 1960.  AWN Zaanstreek-Waterland is een afdeling van de AWN, de Vereniging van Vrijwilligers in de Archeologie(([[https://​www.awn-archeologie.nl/​archeologie-in-nederland/​afdeling/​zaanstreek-waterland/​|Website AWN Zaanstreek Waterland]])). De landelijke AWN is opgericht in 1951. De Zaanse afdeling is opgericht in 1960. 
  
-De vereniging houdt zich bezig met het vergroten en verspreiden van kennis over het verleden van Zaanstreek-Waterland en omgeving en de zorg voor archeologisch erfgoed. De werkzaamheden bestaan vooral uit onderzoek, educatie en voorlichting. In een werkruimte aan de Tuinstraat 27A in Zaandijk houdt men werkavonden,​ lezingen, open dagen en wordt educatie aan schoolklassen gegeven+De vereniging houdt zich bezig met het vergroten en verspreiden van kennis over het verleden van Zaanstreek-Waterland en omgeving en de zorg voor archeologisch erfgoed. De werkzaamheden bestaan vooral uit onderzoek, educatie en voorlichting. ​
  
 Vier keer per jaar verschijnt het afdelingsblad [[Grondspoor]],​ met het laatste nieuws over vondsten, onderzoek en onze andere activiteiten. Vier keer per jaar verschijnt het afdelingsblad [[Grondspoor]],​ met het laatste nieuws over vondsten, onderzoek en onze andere activiteiten.
  • awn_zaanstreek-waterland.txt
  • Laatst gewijzigd: 2019/04/19 10:33
  • door jan