boer_jacob_de

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
boer_jacob_de [2017/04/30 21:28]
zaanlander
boer_jacob_de [2017/04/30 21:29] (huidige)
zaanlander
Regel 6: Regel 6:
 Gemeenteraadslid,​ wethouder en locoburgemeester van Westzaan. Achtereenvolgens voor de Partij van de Arbeid en Gemeentebelangen,​ tot hij in 1971 werd benoemd tot directeur van het Westzaanse bejaardentehuis Lambert Melisz. Gemeenteraadslid,​ wethouder en locoburgemeester van Westzaan. Achtereenvolgens voor de Partij van de Arbeid en Gemeentebelangen,​ tot hij in 1971 werd benoemd tot directeur van het Westzaanse bejaardentehuis Lambert Melisz.
  
- Jaap de Boer vervulde vele functies in het verenigingsleven,​ onder meer als secretaris van '​Maaltijden Thuis Zaanstad',​ de [[jansen1|Willem Jansen]]-stichting en de Kok-Voogt-stichting. Door de [[korfbal|korfbalvereniging]] Roda, waarvan hij meer dan 60 jaar lid was, werd hij benoemd tot erelid, evenals door de Koninklijke Nederlandse Korfbalbond en de Noord-Hollandse Korfbalbond. ​+ Jaap de Boer vervulde vele functies in het verenigingsleven,​ onder meer als secretaris van '​Maaltijden Thuis Zaanstad',​ de [[jansen1|Willem Jansen]]-stichting en de Kok-Voogt-stichting. Door de korfbalvereniging Roda, waarvan hij meer dan 60 jaar lid was, werd hij benoemd tot erelid, evenals door de Koninklijke Nederlandse Korfbalbond en de Noord-Hollandse Korfbalbond. ​
  
 Voorts voerde hij lange tijd de redactie van het maandblad De Wessaner en verzorgde hij meer dan 40 jaar de korfbalrubriek in dagblad [[typhoon|De Typhoon]]. Door zijn bemoeienissen met de plaatselijke samenleving werd De Boer met een waarderende knipoog wel 'de burgemeester van Westzaan'​ genoemd. Voorts voerde hij lange tijd de redactie van het maandblad De Wessaner en verzorgde hij meer dan 40 jaar de korfbalrubriek in dagblad [[typhoon|De Typhoon]]. Door zijn bemoeienissen met de plaatselijke samenleving werd De Boer met een waarderende knipoog wel 'de burgemeester van Westzaan'​ genoemd.
  
  • boer_jacob_de.txt
  • Laatst gewijzigd: 2017/04/30 21:29
  • door zaanlander