Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
molenaar_marleen [2019/11/22 14:40]
kelvin
molenaar_marleen [2019/11/22 14:52] (huidige)
kelvin
Regel 15: Regel 15:
 De sterspeelster van het Nederlands vrouwenvoetbalteam stopt in oktober 1992 met voetbal. Een hardnekkige enkelblessure leidt tot haar pijnlijke beslissing. Molenaar maakt dan al jarenlang deel uit als basisspeelster van Oranje en van de Zaanse club KFC. Volgens de 29-jarige international kan de blessure worden verholpen door de enkel eerst te breken. Dat offer is haar te groot. ​ De sterspeelster van het Nederlands vrouwenvoetbalteam stopt in oktober 1992 met voetbal. Een hardnekkige enkelblessure leidt tot haar pijnlijke beslissing. Molenaar maakt dan al jarenlang deel uit als basisspeelster van Oranje en van de Zaanse club KFC. Volgens de 29-jarige international kan de blessure worden verholpen door de enkel eerst te breken. Dat offer is haar te groot. ​
 ==AZ== ==AZ==
-In 2007 komt Marleen in dienst als Manager Vrouwenvoetbal bij profclub AZ waar zij in 2009 Louis van Gaal verzocht ('een moord zou ik er voor doen om training te krijgen van Van Gaal') [[https://​www.volkskrant.nl/​sport/​louis-van-gaal-is-droomkandidaat-voor-oranjevrouwen~b4a6a208/​|een training voor de AZ-vrouwen]] te verzorgen. Daar stemde ​hij mee in.+In 2007 komt Marleen in dienst als Manager Vrouwenvoetbal bij profclub AZ waar zij in 2009 Louis van Gaal verzocht ('een moord zou ik er voor doen om training te krijgen van Van Gaal') [[https://​www.volkskrant.nl/​sport/​louis-van-gaal-is-droomkandidaat-voor-oranjevrouwen~b4a6a208/​|een training voor de AZ-vrouwen]] te verzorgen ​waar hij mee instemde.
  
 In 2010 verlaat Marleen Molenaar de club als duidelijk wordt dat de clubleiding geen aandacht meer wenst te schenken aan vrouwenvoetbal op niveau. Op dat moment stond zij aan de basis van drie landskampioenschappen voor AZ op rij.  In 2010 verlaat Marleen Molenaar de club als duidelijk wordt dat de clubleiding geen aandacht meer wenst te schenken aan vrouwenvoetbal op niveau. Op dat moment stond zij aan de basis van drie landskampioenschappen voor AZ op rij. 
  • molenaar_marleen.txt
  • Laatst gewijzigd: 2019/11/22 14:52
  • door kelvin