saenz

Saenz

Saenz, Lokale Energie Maatschappij, stichting in 2015 in het leven geroepen door de Commissie Duurzaamheid van de Bedrijvenvereniging Noorderveld-Molletjesveer gevestigd te Wormerveer. Ondernemers op deze bedrijventerreinen besloten de lokale energievoorziening in eigen handen te nemen.

Saenz bevordert de lokale productie van duurzame energie en gebruikt die zoveel mogelijk lokaal. Daarmee blijft geld, dat eerder wegstroomde naar grote energiebedrijven, behouden in de eigen regio. Saenz werkt aan meer stabiliteit en zekerheid in de lokale energievoorziening, met voldoende back-up in noodgevallen.

Het samenwerkingsverband is open en transparant. Elke onderneming op Noorderveld en Molletjesveer heeft de mogelijkheid zich bij Saenz aan te sluiten.

De Commissie Duurzaamheid van de Bedrijvenvereniging Noorderveld-Molletjesveer bestaat uit Edwin de Groot (Reklaspits), Bas van der Made (Germieco), Dick Dekker (ProMobility Lease) en Ad Knijnenberg (Collect Services).

Het bestuur van Stichting Alliantie Energievoorziening Noordelijk Zaanstad bestaat uit Edwin de Groot,voorzitter, Robert Linnekamp, secretaris, en Albert Niesing, penningmeester.

  • /home/zaanwiki/domains/zaanwiki.nl/private_html/encyclopedie/data/pages/saenz.txt
  • Laatst gewijzigd: 2020/09/07 12:09
  • (Externe bewerking)