zaanse_ondernemersdag

De stichting Zaanse Ondernemersdag is op 6 februari 1989 opgericht op initiatief van de Zaanse Ondernemers Sociƫteit De Corner, Vereniging Ondernemerskring Zaanstreek (OZ), Koninklijk Nederlands Ondernemers Verbond (KNOV) district Zaanstreek, Maatschappij voor Nijverheid en Handel (MNH) departement Zaanstreek, Kamer van Koophandel en Fabrieken voor de Zaanstreek en gemeente Zaanstad.

Het bestuur, onder voorzitterschap van Peter Wierenga, wordt in 2017 gevormd door afgevaardigden van De Maatschappij, de Zaanse Ondernemers Sociƫteit De Corner, Junior Kamer Zaanstreek, gemeente Zaanstad en ZON, het Zaans Ondernemers Netwerk.

In de loop der jaren heeft de Zaanse Ondernemersdag zich ontwikkeld tot een interactief netwerkevenement. Doelstelling daarbij is het ondernemerschap in een zo breed mogelijk perspectief te plaatsen. De Ondernemersdag vormt een brug tussen bedrijven en instellingen in de Zaanstreek en landelijke ontwikkelingen, meningen en visies. Jaarlijks wordt de Zaanse Ondernemingsprijs uitgereikt evenals sinds 2008 de Zaanse Startersprijs.

  • /home/zaanwiki/domains/zaanwiki.nl/private_html/encyclopedie/data/pages/zaanse_ondernemersdag.txt
  • Laatst gewijzigd: 2020/09/07 12:08
  • (Externe bewerking)